Епизод 1 от “Проект Размяна” и как Мартин Чой се справя с предизвикателството

Имам удоволствието да ви представя един проект, който беше голямо предизвикателство за мен и останалите от екипа.
Надявам се да се забавлявате и да ви хареса, когато правим по-различни неща. 🚲🏍🏎

В първия епизод на “Проект Размяна” предизвикателството приема най-титулуваният български мотоциклетен състезател Martin Choy. Софиянецът е 24-кратен шампион по мотоциклетизъм на писта, но в “Проект Размяна” трябва да излезе от комфортната си зона и да покаже на специално подготвено трасе дали може да овладее мощта на дрифт автомобила на Александър Язов.

Снимка: Николета Богоева
В епизода Язов, който е двукратен европейски шампион по дрифт, трябва да оцени дали Мартин Чой е достоен да получи като награда японски меч катана.

"Проект Размяна" – Епизод 1

Имам удоволствието да ви представя един проект, който беше голямо предизвикателство за мен и останалите от екипа.Надявам се да се забавлявате и да ви хареса, когато правим по-различни неща. 👍 🚲🏍🏎#ПроектРазмяна #MonsterEnergyhttps://www.sportal.bg/news.php?news=763813 В първия епизод на "Проект Размяна" предизвикателството приема най-титулуваният български мотоциклетен състезател Мартин Чой. Софиянецът е 24-кратен шампион по мотоциклетизъм на писта, но в "Проект Размяна" трябва да излезе от комфортната си зона и да покаже на специално подготвено трасе дали може да овладее мощта на дрифт автомобила на Александър Язов.В епизода Язов, който е двукратен европейски шампион по дрифт, трябва да оцени дали Мартин Чой е достоен да получи като награда японски меч катана. Очаквайте скоро следващия епизод на "Проект Размяна" в Sportal.bg.

Публикувахте от Alexander Yazov – AlexMa3x в Петък, 4 януари 2019 г.

Вижте кaдри зад колисите от заснемането на “Проект Размяна” – тук
Очаквайте скоро следващия епизод на “Проект Размяна”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *