DRIFT TAXI с Falken Drift Team по време на Insane Drift Day

На 10 и 11 септември 2022 Летище Крайници до Сапарева баня ще бъде домакин на Insane Drift Day Weekend Edition .

Над 30 от най-добрите дрифт пилоти на България ще направят уникално шоу за феновете на моторспорта, редом с най-атрактивните състезателни автомобили от рали, пистов и планински шампионат заедно с техните пилоти-шампиони!  Всеки ще има възможността да се вози в състезателна кола и през двата дни, така че да изпита адреналина в тези уникални автомобили и да си тръгне с незабравими спомени.

Форматът на това шоу ще е както никога досега – ще се кара само на батъли/тандеми, така зрителите ще се наслаждават на истински дрифт, атрактивни битки в състезателен стил и в същото време ще бъдат част от тях на самото трасе.

Пилотите от Falken Drift Team  са готови за тандемите и ще ви предоставят едно незабравимо изживяване на пасажерската седалка.

Билети за събитието може да закупите от тук 

Билети за Drift taxi ще се продават само на място.

Какво още ще видите? Очаква ви стънт шоу, дрифт шоу с pole dance, суперкар зона и erotic dance , които ще открият съботното DJ Party с участието на Маги Джанаварова, NDOE и VS Dance!

Събитието ще бъде за големи и малки, за децата е предвидена огромна игрова зона за забавления с аниматорска програма от Ина и Лина, мъпет шоу и концерт от „Маргаритка“, шоу програма с клоуни, арт ателие и детски кът, спортна зона и футболен турнир и едно от първите състезания с акумулаторни колички, мотори и тротинетки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *